top of page

Kinderhulp

Wereld Natuur Fonds

WNF is onderdeel van het internationale WWF en de afgelopen decennia uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van natuurbeschermers, lokale bevolking, regeringen, het bedrijfsleven, donateurs en vrijwilligers. Mensen met dezelfde passie voor de natuur en de wilskracht om deze te beschermen. Onze missie is even uitdagend als helder: werken aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. Een vitale en veerkrachtige natuur, die we vol trots kunnen doorgeven aan de generaties na ons.

Wereld Natuur Fonds

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Kinderhulp

Kinderhulp_Logo_FC_RGB.png
wnf.jpg

#TeamTrees werd in oktober 2019 gestart door youtuber Jimmy Donaldson, beter bekend als MrBeast. Menig andere youtuber ondersteunde de campagne, waardoor #TeamTrees snel viral ging. Het doel van twintig miljoen dollar werd in december al gehaald. Elke dollar staat voor een boom. Het planten van de bomen zal tot 2022 doorgaan. De eerste reeks bestaat onder andere uit 100.000 bomen in Californië om het groen te vervangen dat in 2018 bij bosbranden is vergaan. Daarnaast worden er 350.000 bomen in Kenia en 400.000 bomen in India geplant. Ondanks dat het doel al gehaald is blijft het project actief om zoveel mogelijk bomen te kunnen plaatsen.

#teamtrees

#TeamTrees

teemtreas.png
bottom of page